PROJECT: PA

We were very excited to be given the opportunity to work with Pier Architecture again. Provided with a plan as to what had to be included in the space such as kitchen facility, meeting room and semi-private office, eb Interiors was given the opportunity to transform the unused, blank canvas storage facility into the new Pier Architecture open plan office. Bill, our client, wanted the office to have an industrial feel, and use a combination of new and old pieces, making the space both unique and better for the environment. Bill also wanted the office to work cohesively with an existing brand identity. With this in mind, we used a colour palette of black, greys and white and injected interest by introducing natural textures and tones in the flooring, furniture, and planting, which is also important within a working environment. The overall office wanted to be open plan, however by zoning the areas using both different wall finishes, furniture and lighting we were able to create a cohesive and exciting working environment for the ever-expanding team at Pier Architecture!

Photo credit eb Interiors & HWIT Creative