PROJECT VM

A luxurious space for those cosy nights in front of the fire.

“A space we can relax and unwind” was the brief. With a busy life, this couple wanted to have a space they can totally relax in and feel calm. They already have a vast open plan kitchen, dining and snug area that is used for everyday family life so this room was more for those nights in front of the fire, just the two of them. I wanted to keep the room light to contrast from the darker richer colour used in the kitchen area so I used Strong White from Farrow & Ball as it adds a hint of colour to the walls along with warmth. With this soft colour palette, I introduced blues and greys through accessories and textiles, along with the marble coffee and side tables and brass pieces which all add a touch of luxury. This has now turned from what was once an unused space into a room all the family use for those cosy nights in… and there have been a few of those recently!

Photo credit eb Interiors